Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα 2/10, Σούπερ Καπ 26/9

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 86-83 (Highlights/vid)

Αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα έλαβε η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/07) το μεσημέρι.

Οι σημαντικότερες αποφάσεις αφορούν στην ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τζάμπολ θα γίνει οριστικά στις 2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση, ο αριθμός των ξένων που θα μπορεί να δηλώσει κάποια ομάδα παραμείνει 6. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνουν οι αλλαγές τρεις συν τρεις, αν και συζητήθηκε και το ενδεχόμενο μίας ακόμα αλλαγής κατά τη διάρκεια των Play offs, χωρίς να παρθεί τελικά κάποια οριστική απόφαση.

Ακόμα, στα τέλη του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 26 του μηνός θα λάβει χώρα το Σούπερ Καπ, ενώ το μόνο που εκκρεμεί είναι το τι θα ισχύσει με τους υποβιβασμούς. Αν τελικά πέσει μία ομάδα από την Basket League ή αν θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News