Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Πρίφτη - Διαφορά στο οικονομικό

Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Πρίφτη - Διαφορά στο οικονομικό

Μικρή οικονομική διαφορά υπάρχει μεταξύ Παναθηναϊκού και Δημήτρη Πρίφτη στην πρώτη επαφή που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών.

Μπορεί να μην το επιβεβαίωσε καμία πλευρά προ ημερών, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του στον Έλληνα προπονητή, αλλά και ο τελευταίος δεν παρουσιάζεται αρνητικός να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, υπάρχει οικονομική διαφορά 100.000 ευρώ, ποσό που δεν προβληματίζει ασφαλώς.

Από την πρώτη επαφή που έγινε, οι πράσινοι έκαναν πρόταση στον Δημήτρη Πρίφτη ύψους 150.000 ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Από τη μεριά του, ο Έλληνας προπονητής ζήτησε 250.000 ευρώ, συν τα μπόνους.

Εδώ να σημειωθεί πως στην Ούνιξ Καζάν ο πρώην προπονητής του Άρη εισέπραττε ετησίως 300.000 ευρώ, κι όμως, φέρεται διατεθειμένος να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του, προκειμένου να κοουτσάρει ομάδα της Ευρωλίγκα και δη, ομάδα της Αθήνας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News