Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης σε Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αιτόρ, ο Παναθηναϊκός κινείται για να κλείσει τα υπόλοιπα μέτωπα!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα υπόλοιπα «μέτωπα» των ανανεώσεων, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει… σειρά.

Τον περασμένο Νοέμβριο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε δύο διερευνητικές συζητήσεις με τον ατζέντη του 29χρονου μέσου. Έκτοτε δεν ακολούθησε άλλη (επίσημη) επαφή, όμως όλο αυτό θα μπει σύντομα σε πολύ πιο επίσημη βάση.

Κι αυτό διότι είναι στο πλάνο του συλλόγου ο προγραμματισμός ενός ραντεβού με την πλευρά του «Κούρμπε» μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να γίνει μία συνολική συζήτηση και να καταλήξουν αντίστοιχα σε συμφωνία. Όπως έγινε τον τελευταίο ενάμισι μήνα με τους Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ.

Η πρόθεση που υπήρχε στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια, αλλά κι απ’ την πλευρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει αλλάξει κι ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον αρχηγό του και τα επόμενα χρόνια, συνεκτιμώντας την προσφορά και την παρουσία του στις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας του κλαμπ, αλλά και τη συμμετοχή του σ’ όλο αυτό που άρχισε να χτίζεται απ’ το καλοκαίρι του 2021.

Η επιθυμία των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να «δέσει» το μέλλον του με την ομάδα ο Κουρμπέλης έως το 2026, όπως έγινε και με την περίπτωση του Αϊτόρ και να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News