Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Βιτίνιο - Οι δυσκολίες και τα 5 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Βιτίνιο - Οι δυσκολίες και τα 5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός είχε προ διμήνου κοιτάξει την περίπτωση του Βιτίνιο, αλλά δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε πρόταση. Πλέον ο παίκτης έρχεται ξανά στο προσκήνιο!

Ο εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου, 23 ετών, είχε εμφανιστεί τον Μάρτιο ως μία περίπτωση που, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να απασχολήσει τους “πράσινους”, δεδομένου της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και του δικαιώματος των ποδοσφαιριστών να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Όντως οι “πράσινοι” τον είχαν στα ραντάρ τους, χωρίς όμως να δώσουν συνέχεια.

Πλέον, το όνομά του επανέρχεται στο προσκήνιο και όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, το Τριφύλλι προσπαθεί να αποκτήσει τον δεξιοπόδαρο εξτρέμ που συνήθως αγωνίζεται από την αριστερή πτέρυγα, με δανεισμό από την Ντινάμο Κιέβου.

Δεν θα μπορούσε να τον αγοράσει, άλλωστε, καθώς ο παίκτης είναι σε εκπληκτική ηλικία (23 ετών) και για την αγορά του από την Ατλέτικο Παρανένσε η ουκρανική ομάδα είχε δαπανήσει πέρυσι 5 εκατ. ευρώ…

Η υπόθεση προφανώς είναι δύσκολη, όχι μόνο διότι ο Βιτίνιο είναι… φουλ ανερχόμενος και τον ορέγονται πολλές ομάδες αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον αγοράσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News