Παναθηναϊκός: Προσοχή στο «έγκλημα» με Ιωαννίδη

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Επειδή προβλέπονται για ακόμα ένα καλοκαίρι μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ ελπίζουμε να έχουν το νου τους στον Παναθηναϊκό και να μην κάνουν κανένα… έγκλημα διώχνοντας τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ας μην ξεχνάμε πως γυρνούν από τους δανεισμούς τους οι Περέα, Κολοβός, Εμμανουηλίδης, η επίθεση είναι…υπερφορτωμένη και τα τελευταία χρόνια το κλαμπ έχει,…μαύρα μεσάνυχτα από αξιολόγηση παικτών.

Ο νέος κόουτς βλέποντας την δυσλειτουργικότητα της επίθεσης φέτος αλλά και τα ελάχιστα γκολ των Καρλίτος, Μακέντα είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει ένα παίκτη σαν τον πιτσιρικά βλέποντάς τον στις προπονήσεις.

Φορ κινητικός, με όρεξη για πρέσινγκ και αλτρουιστής – κυρίως ικανός να ανοίγει χώρους σε όποιον έρχεται από τις δεύτερες γραμμές.

Για αυτό ξεχώρισε φέτος, μάλιστα υπήρξε ο καλύτερος όλων στο καλό μομέντουμ του κλαμπ τον χειμώνα, έχοντας δείξει γενναιοψυχία, καλά τελειώματα και μεγάλη θέληση για …ξύλο.

Ο Ιωαννίδης πασάρει καλά αλλά μόνο όταν θέλει, είναι διεισδυτικός παίζοντας πολύ από τα δεξιά, κυρίως είναι μια επίθεση μόνος του: στα καλά του αρκεί απλά να τον σημαδεύεις για να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα. Δεν χρειάζεται προσχεδιασμένες φάσεις για να δημιουργήσει…ανακατωσούρα, παίζει ποδόσφαιρο με το ένστικτό του, τρώει αλλά και δίνει ξύλο. Αμαρτία να μην αξιοποιηθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News