Παναθηναϊκός: Προσέχουν για να έχουν με Παλάσιος!

Αγωνιστική-ευκαιρία για... άνοιγμα διαφοράς με 5/5 το Σάββατο!

Ο Παναθηναϊκός δεν… πιέζει καταστάσεις και για αυτό το λόγο προσέχει για να έχει με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Οι πράσινοι αντιμετώπισαν χθες σε φιλικό παιχνίδι τη δεύτερη ομάδα, την οποία νίκησαν με 2-1.

Εκτός του συγκεκριμένου φιλικού ήταν ο Παλάσιος, ο οποίος έκανε αποφόρτιση.

Οι μετρήσεις του Σέμπα δείχνουν ότι είναι στα… κόκκινα, για αυτό το λόγο προτιμήθηκε να μείνει εκτός φιλικού, κάνοντας το δικό του πρόγραμμα.

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της δεύτερης ομάδας

Την ευκαιρία να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό εν μέσω της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, είχαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δίνοντας φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’, αντί προπόνησης.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», διήρκησε δύο 35λεπτα και βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 2-1.

Το σκορ άνοιξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πούγγουρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ.

Το 2-0 ήρθε στο 56′ από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Βαγιαννίδη, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους με κάθετη κίνηση και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, σκόραρε.

Η μείωση του σκορ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με δυνατό σουτ του Εμπό έξω από την περιοχή, το οποίο έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News