Παναθηναϊκός: Προς αποχώρηση τρεις Έλληνες

Παναθηναϊκός: Τα οικονομικά προβλήματα και ο Ραούλ Γκουστάβο

Δεν πρόλαβε να βγάλει την ανακοίνωση επιστροφής του ο DPG και έγινε χαμός στα social για επικείμενους μεταγραφικούς στόχους.

Μέχρι Κυριακή μεσημέρι ξέραμε πως τα αδέλφια Καλαϊτζάκη είχαν βάλει πλώρη για το ΟΑΚΑ, ενώ εικάζεται πως η ομάδα θα τερματίσει την συνεργασία της με Καββαδά, Μποχωρίδη, Κασελάκη. Οι δύο τελευταίοι παρότι δεν θεωρούνταν πρωτοκλασάτοι και χωρίς να έχουν ρυθμό προσπάθησαν να βοηθήσουν το κλαμπ την τελευταία διετία.

Έχουμε την εντύπωση ότι τον Λευτέρη θα μπορούσαν οι προπονητές να τον εκμεταλλευτούν περισσότερο από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάτι σούπερ στις μεταγραφές. Ένα παιδί που διαθέτει καλό ύψος για τη θέση του πλέι μέικερ, που μπορεί να κατεβάσει μπάλα, μπορεί να διεισδύσει, να πασάρει, να ψάξει τον παίκτη στην απέναντι πλευρά, όταν εφορμά προς το αντίπαλο καλάθι.

Όσο για τον Λεωνίδα. Εντυπωσίασε πέρσι γιατί αντικατόπτριζε απόλυτα αυτό που εξέφραζε ο Παναθηναϊκός από την 1η μέρα της σεζόν…έσοδα-έξοδα. Έμπαινε στο παρκέ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά και να καταθέσει όλο του το είναι στο παρκέ.

Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν σε όλα τα σημεία του παρκέ μαζεύοντας τα ριμπάουντ επειδή τα διεκδικούσε με τα… δόντια, προσπαθώντας να βοηθήσει όπου του ζητούσε ο προπονητής του!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News