Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming: Το πρώτο φιλικό τουρνουά «Orange Trophy» που διοργανώνεται στην Πάτρα συνεχίζεται σήμερα (15/9), με τους Παναθηναϊκό και Προμηθέα να διεκδικούν την πρωτιά (20:00).

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Τα γιορτινά του έχει φορέσει το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας.

Ο Προμηθέας ως οικοδεσπότης υποδέχθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα τους Παναθηναϊκό, Ούνικς Καζάν και FMP Ζελέζνικ στο πλαίσιο του «Orange Trophy».

Στην δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης έχουμε ελληνικό τελικό με το «τριφύλλι» του εντυπωσιακού Τζίμερ Φριντέτ να αντιμετωπίζει την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Αμφότεροι νίκησαν εύκολα στους πρώτους αγώνες τους τις Ούνικς (94-76) και FMP (98-68) αντίστοιχα και πλέον διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Ο αγώνας έχει τζάμπολ στις 20:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports.

Δύο ώρες νωρίτερα (18:00) αγωνίζεται η ρωσική ομάδα των Πρίφτη, Μάντζαρη και Καϊμακόγλου για την τρίτη θέση κόντρα στους Σέρβους.

Το πανόραμα του «Orange Trophy»

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
Προμηθέας Πάτρας – FMP Ζελέζνικ 98-68
Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 94-76
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου
18:00 FMP Ζελέζνικ – Ούνικς Καζάν (μικρός τελικός)
20:00 Παναθηναϊκός – Προμηθέας (τελικός)

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για την Αθήνα, έδειξε να καταλαβαίνει ο Τζίμερ Φριντέτ.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω πως νιώθω ευγνώμων που είμαι εδώ. Δεν μιλάω καλά ελληνικά, αλλά νομίζω πως κατάλαβα αυτά που είπε ο Μάνος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σύμβολο της Αθήνας, όπως και η Ακρόπολη.

Ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος μας.Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Θα δουλέψουμε σκληρά. Ανυπομονούμε για την νέα σεζόν. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία μας».

Σε ρώτηση για την παρουσία του κόσμου στην προετοιμασία της ομάδας, στην Πορταριά, ανέφερε: «Δεν έχω ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ ακόμα. Όμως, περιμένω πώς και πώς να τη ζήσω. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες. Έχω δει πολλά βίντεο που μου στέλνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ξέρω πως θα είναι εκεί για εμάς κάθε βράδυ. Είναι δικό μας θέμα να μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια και στο παρκέ. Χαίρομαι που θα είμαι στην ομάδα και ελπίζω να δώσουμε στον κόσμο μας λόγους για να πανηγυρίσει».

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο 2ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Προφανώς, έχουμε καταλάβει πως πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά, λόγω όσων συμβολίζει για τον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας σε όλο τον πλανήτη. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Θα βγούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Γυρνούν τώρα τρεις παίκτες από την Εθνική Ελλάδας. Θα πρέπει ο ένας να μάθει τον άλλον. Όμως, ελπίζουμε να παίξουμε καλά και σκληρά, με πάθος. Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα… ροκάρει και είμαστε έτοιμοι».

Για την μη εμπειρία του στην Ευρώπη: «Μόλις βγεις στο παρκέ πρέπει να κάνεις αυτά που κάνεις ως παίκτης. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει και στην Κίνα τρία χρόνια. Και εκεί υπάρχουν σωματικές επαφές. Θέλω να βγω και να είμαι επιθετικός. Χαίρομαι που θα το δοκιμάσω αυτό».

[the_ad id=”309113″]

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://www.novasports.gr/web-tv/live-stream-detail-page/livevideo/65325/telikos/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News