Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

  • 10/6/2019 – 19:30
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote TV 4

Αρχίζουν απόψε στο ΟΑΚΑ (19:30) οι τελικοί της Basket League με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Προμηθέα να διεκδικούν τον τίτλο σε σειρά best-of-five.

Το απόλυτο φαβορί και το απόλυτο αουτσάιντερ αναμετρώνται στον πρώτο τελικό της Basket League. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Προμηθέα (19:30, COSMOTE Sport 4) στο ΟΑΚΑ στην εναρκτήρια αναμέτρηση της σειράς που θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την ποιοτική του διαφορά και το πλεονέκτημα έδρας, που έχει χαρίσει τον τίτλο στους 20 από τους 26 τελικούς του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς και ο Λούκας Λεκαβίτσιους προπονήθηκε χθες και επανέρχεται.

Οι Πατρινοί έχουν ήδη κάνει πολλαπλές υπερβάσεις φτάνοντας στους τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Αναμφίβολα έχουν μειονέκτημα έδρας, ποιότητας και… ξεκούρασης, αφού ολοκλήρωσαν τη μαραθώνια σειρά με την ΑΕΚ την Παρασκευή, αλλά δεν έχουν κανένα άγχος πλέον και είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Ο Μάκης Γιατράς, που όπως και ο Ρικ Πιτίνο θα πάρουν για πρώτη φορά γεύση από τους τελικούς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν της καταπόνησης των παικτών του.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Η παράδοση είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, που κυνηγά το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και τρίτο σερί, καθώς μετρά έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην τριετή παρουσία του Προμηθέα στη μεγάλη κατηγορία.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται πάνω από 5.000 θεατές, ενώ στο περιθώριο του ματς θα τιμηθεί για την προσφορά του ο εννιά φορές πρωταθλητής και τρεις Κυπελλούχος με το «τριφύλλι» Δημήτρης Κοκολάκης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος και Μπήτης. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει την Τετάρτη στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας (18:30).

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Η μέρα της έναρξης της σειράς των τελικών των πλέι οφ έφτασε, αφού αύριο (10/6, 19:30) Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Προμηθέας θα μπουν στην αφετηρία για τη διεκδίκηση του τίτλου της 27ης Betshop Basket League.

Πρόκειται για το 7ο διαφορετικό ζευγάρι τελικών του ελληνικού Πρωταθλήματος, η αθηναϊκή ομάδα θα αγωνιστεί για 24η φορά και 17η συνεχόμενη σε σειρά τελικών ενώ αυτή της Πάτρας γίνεται η 6η που θα συμμετέχει σε μία σειρά που αναδεικνύει τον πρωταθλητή.

Πρόκειται για το πρώτο ζευγάρι στα χρονικά της διοργάνωσης, το οποίο θα διεκδικήσει τον τίτλο παρότι κανείς από τους δύο δεν είχε θέση στο 1-2 της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι η ομάδα με το πλεονέκτημα έδρας, που σε ποσοστό 76,92% (20/26) ανέδειξε τις ομάδες που κατέκτησαν τον τίτλο.

Στην περίπτωση των “πράσινων” το ποσοστό αυτό εκτοξεύεται στο 92,3% (12/13) αφού μόνο το 1993 σε σύνολο 13 σειρών δεν στέφθηκαν πρωταθλητές παρότι είχαν το πλεονέκτημα (1-3 με τον Ολυμπιακό). Στις συνολικές 23 σειρές τελικών κέρδισαν τις 17 (73,91%).

Για τον Προμηθέα που έτσι κι αλλιώς έχει γράψει ιστορία με πολλούς τρόπους, μία ακόμη πρόκληση είναι το να καταφέρει να σημειώσει μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αφού στην τριετή διαδρομή του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα μετράει έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πιο κοντά στη νίκη βρέθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με τους “πράσινους”, στη σεζόν 2016-17, όταν ηττήθηκε με 69-72 (Φαγιέ 17, Γκίκας 14 – Μπουρούσης 20, Παππάς 14). Στα δύο ματς της φετινής περιόδου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε στην Πάτρα στον πρώτο γύρο με 86-69 (Μπράουν 23, Μέιερ 12 – Παππάς 18, Τόμας 14) και στην Αθήνα στον δεύτερο γύρο με 87-76 (Καλάθης 19π, 6ρ, 8ασ, Παπαπέτρου 16 – Μπράουν 19, Έλις 16π, 17ρ, 2ασ, 2κοψ.).

Η σειρά θα έχει δύο πρωτοεμφανιζόμενους, σε τελικούς πλέι οφ, προπονητές. Ο Ρικ Πιτίνο θα γίνει ο 10ος που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε μία σειρά αγώνων που αναδεικνύει τον πρωταθλητή μετά τους Ομπράντοβιτς, Σούμποτιτς, Πασκουάλ, Πεδουλάκη, Αλβέρτη, Μάλκοβιτς, Κιουμουρτζόγλου, Παβλίσεβιτς και Μανωλόπουλο. Ο Μάκης Γιατράς από την πλευρά του θα γίνει ο 13ος Έλληνας τεχνικός που θα κοουτσάρει σε μία τέτοια σειρά παιχνιδιών.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 4.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://assia.tv/live2/betsport/?lang=rs

http://trgoalstv1.me/stream16.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-6.html

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News