Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

  • 13/4/2019 – 15:45
  • OAKA
  • Cosmote TV 5

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 24ης αγνωστικής της Basket league. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα, λίγες ημέρες πριν την σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης

Μία ακόμα υποχρεώση θέλει να βγάλει σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός και εν συνεχεία να στραφεί αποκλειστικά και μόνο στις «μάχες» με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ηςαγωνιστικής με τον Ρικ Πιτίνο να έχει έναν μόνο «πονοκέφαλο».

Ο λόγος για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στην μέση και δεν αποκλείεται σήμερα να προφυλαχθεί.

Ό Αμερικανός τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έχει άλλες απουσίες και θέλει να δει τους παίκτες του να «καθαρίζουν» όμορφα κι ωραία την αναμέτρηση.

Άλλωστε οι πρωταγωνιστές του σημερινού παιχνιδιού θα είναι άλλοι. Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαιτζή ο οποίος θα τιμηθεί από την ΚΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και η Ελληνική οικογένεια.

Η διοίκηση της ομάδας θα πραγματοποιήσει σήμερα για πρώτη φορά την «Ημέρα Οικογένειας» θέλοντας να δει το ΟΑΚΑ να γεμίζει μπαμπάδες, μαμάδες και… καμάρια.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Στο παιχνίδι της 30ής Δεκεμβρίου στο “Δ.Τόφαλος”, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε στην επικράτηση με 86-69, παίρνοντας 18 πόντους από τον Παππά και 14 από τον Τόμας.

Για τον Προμηθέα ο Μπράουν είχε 23 και ο Μέιερ 12 πόντους. Έτσι οι “πράσινοι” έκαναν το 5/5 στα παιχνίδια απέναντι στην αχαϊκή ομάδα, έχοντας σημειώσει δύο από αυτές στο ΟΑΚΑ…

*Στο ματς της σεζόν 2016-17, είχαν επικρατήσει με 81-71 (Μπουρούσης 18, Παππάς 15 – Άντερσον 15, Μουρ και Φαγιέ 12).

*Στο παιχνίδι της περσινής περιόδου, είχαν νικήσει πιο εύκολα με 96-64 (Γκιστ 19, Ρίβερς και Καλάθης 14 – Μιλόσεβιτς 19, Φαγιέ 11).

*Ξεχωριστό θα είναι το παιχνίδι για τον Ίαν Βουγιούκα καθώς θα είναι το 200ό του στην Betshop Basket League.

*Ο Ντεσόν Τόμας συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί του. Είχε διψήφιο αριθμό ranking και στα 20 παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε τουλάχιστον τέσσερις τάπες σε καθένα από τα τρία τελευταία, εντός έδρας παιχνίδια του στην Betshop Basket League.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 15:45, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

https://www.laola1.tv/en-int/livestream/panathinaikos-athens-promitheas-patras-len

http://0dt.net/video/1997667.html

 

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News