Παναθηναϊκός - Προμηθέας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Πλέι οφ: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Τους… κόβει τη γλώσσα!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα (9/5, 20:00), θέλοντας να κλείσει τα στόματα των Πατρινών, σηκώνοντας εμφατικά ακόμα μια κούπα.

Ο Εξάστερος απέκλεισε Περιστέρι και Λαύριο στην προημιτελική και ημιτελική φάση, αντίστοιχα, με τον Προμηθέα να βρίσκεται εδώ, έχοντας αφήσει εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ.

Το Παναθηναϊκός – Προμηθέας μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Κάτας μετά τη νίκη επί του Λαυρίου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Επιθετικά κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. 

Παναθηναϊκός – Προμηθέας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 70 πόντους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να παίζουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε τους δύο τίτλους. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας και την αντίδρασή της».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News