Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Για τη νίκη παρά τα προβλήματα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Για τη νίκη παρά τα προβλήματα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα (19.00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket league.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Δύο από τις τέσσερις αήττητες ομάδες των δύο πρώτων αγωνιστικών της ΕΚΟ Basket League, θα αναμετρηθούν στο φινάλε της τρίτης.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται (13/10, 19:00) τον Προμηθέα στο πρώτο remake των τελικών των περσινών πλέι οφ.

Οι “πράσινοι” άρχισαν την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων τους με δύο νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Λαύριο Megabolt, ενώ η ομάδα της Πάτρας επιβλήθηκε της Λάρισας και του Ιωνικού Affidea.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Προβλήματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη

Προπόνηση μετ’ εμποδίων για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. Εκτός ο Βουγιούκας, θεραπεία ο Φρεντέτ.

Δεν έλειψαν τα προβλήματα στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) στο ΟΑΚΑ, την τελευταία πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα (13/10, 19:00).

Ο Ίαν Βουγιούκας ταλαιπωρείται από ίωση, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του “τριφυλλιού” και κατά συνέπεια θα μείνει εκτός της αναμέτρησης με τους Πατρινούς.

Παράλληλα, ένα “τσίμπημα” στον μηρό ένιωσε ο Τζίμερ Φρεντέτ. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς που ρίχνει αυλαία στην τρίτη αγωνιστική της Basket League κρίνεται αμφίβολη.

Παράλληλα, μία ενόχληση στον ώμο ένιωσε ο Νίκος Παππάς χωρίς ωστόσο να του στερήσει τη συμμετοχή στην προπόνηση των “πρασίνων”.

Ο σημερινός θα είναι ο 10ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της ΕΚΟ Basket League, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να μετράει μόνο νίκες στους εννιά που προηγήθηκαν.

Οι πέντε από αυτές σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ, όλες τους με διψήφιες διαφορές.

*Στο ματς της σεζόν 2016-17 είχε νικήσει με 81-71 (Μπουρούσης 18, Παππάς 15 – Άντερσον 15, Μουρ και Φαγιέ 12).

*Στο παιχνίδι της περιόδου 2017-18 είχε επικρατήσει με 96-64 (Γκιστ 19, Ρίβερς και Καλάθης 14 – Μιλόσεβιτς 19, Φαγιέ 11).

*Στην περσινή σεζόν είχε νικήσει με 87-76 στην κανονική περίοδο ενώ πήρε τους δύο τελικούς ως γηπεδούχος με 103-77 στον πρώτο και 111-77 στον τρίτο.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ

*Τέσσερις πόντοι χωρίζουν τον Νικ Καλάθη από τους 2.000, αριθμό που έφτασαν έξι παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και συνολικά 64 στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

*Με μία τάπα ο Ίαν Βουγιούκας θα φτάσει τις 150, αριθμό τον οποίο συμπλήρωσαν 22 παίκτες στην ιστορία της ΕΚΟ Basket League.

*Με δύο εύστοχες βολές ο Νίκος Παππάς θα συμπληρώσει τις 600 στην κατηγορία.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

*Με έναν πόντο ο Οκτάβιους Έλις θα γίνει ο 5ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα στην κατηγορία, που θα φτάσει τους 500.

*Τρία επιθετικά ριμπάουντ μακριά από τα 200 είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης.

*Ο Δημήτρης Αγραβάνης χρειάζεται ένα αμυντικό ριμπάουντ προκειμένου να συμπληρώσει τα 300 στην ΕΚΟ Basket League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News