Παναθηναϊκός: Προετοιμασία και φιλικά - Το πρόγραμμα στη διακοπή

Παναθηναϊκός: Προετοιμασία και φιλικά - Το πρόγραμμα στη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και πλέον θα γεμίσει τις μπαταρίες του και θα προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός μετά από έναν ονειρεμένο πρώτο γύρο, 12 νίκες και 1 ισοπαλία σε 13 ματς, πλέον καλείται να γεμίσει τις μπαταρίες του και να προετοιμαστεί για τη συνέχεια τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος που σε λίγες μέρες από σήμερα ξεκινάει για εκείνον.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού, εκτός των διεθνών, θα πάρουν άδεια για μία εβδομάδα και στις 22 Νοεμβρίου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Έπειτα στις 28 του ίδιου μήνα θα αναχωρήσουν για την Πάφο της Κύπρου, όπου θα πραγματοποιηθεί μια μίνι χειμερινή προετοιμασία δέκα συνολικά ημερών.

Επί κυπριακού εδάφους και μέχρι τις 7/8 Δεκεμβρίου που θα μείνει εκεί ο Παναθηναϊκός, θα δώσει ορισμέρνα φιλικά με κυπριακές ομάδες. Τα παιχνίδια αυτά θα οριστικοποιηθούν τα επόμενα 24ωρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News