Παναθηναϊκός: Προχωράει για χαφ, στόπερ και εξτρέμ

Προτάσεις παικτών από πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκαν και οι ενδοιασμοί του προπονητικού τιμ

Μετά την προσθήκη του Λοντίγκιν και την ανανέωση του Χουάνκαρ Πέρεθ ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό εστιάζοντας στις θέσεις του δημιουργικού χαφ, του αριστεροπόδαρου στόπερ και του ενός εκ των δύο εξτρέμ.

Στο Τριφύλλι προχωρούν κανονικά το σχεδιασμό της νέας ομάδας και θα επιδιώξουν μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να «κλείσουν» τρεις ποδοσφαιριστές, έναν σε κάθε γραμμή.

Η αρχή γίνεται αυτήν την ώρα, με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο. Οι πράσινοι περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή της Ιντεπεντιέντε, έχουν καταθέσει την πιο συμφέρουσα προσφορά, υψηλότερη και από αυτήν της Μπόκα Τζούνιορς και έχουν κάνει σαφές το πόσο θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αν δεν κλείσει, θα στραφούν σε άλλον χαφ.

Όσον αφορά το στόπερ, υπάρχουν συζητήσεις με αρκετές περιπτώσεις. Ο Ιβάν θέλει να βρει τον «εκλεκτό» που θα μπορέσει άμεσα να προσαρμοστεί στο πλάνο του για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας βάσει και των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας. Τέλος, θα προστεθεί και ένας ακόμα ακραίος επιθετικός για να καλυφθεί το ένα από τα δύο κενά που άφησαν Χατζηγιοβάνης – Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News