Παναθηναϊκός: Το πριμ υπογραφής και το 1,5 εκατ. ευρώ κρίνει τη μεταγραφή

«Προτεραιότητα το εξωτερικό για Μπλάνκο - Αρνήθηκε δις την Ιντεπεντιέντε»

Στα χαφ ο βασικός στόχος παραμένει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει όλες τις κινήσεις του.

Προ δύο ημερών μετέφερε προς την πλευρά του την επίσημη προσφορά του που περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο, με ένα συνολικό “πακέτο” το οποίο ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ στο σύνολο τόσο για τις απολαβές του 27χρονου μέσου, όσο και για το «πριμ υπογραφής» που ζήτησαν οι ατζέντηδές του.

Ωστόσο, το μεγάλο αγκάθι είναι το τελευταίο… Δηλαδή το πριμ υπογραφής που αξιώνουν οι μάνατζερ του παίκτη, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ρίξει σε πολύ πιο λογικά επίπεδα τις αξιώσεις των ατζέντηδων του παίκτη που ξεκινούσαν απ’ το ενάμισι εκατ. ευρώ.

Το θετικό για το τριφύλλι είναι πως ουδείς απ’ τους υπόλοιπους μνηστήρες έχει διάθεση να δώσει τέτοια χρήματα στους ατζέντηδες του Μπλάνκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News