Παναθηναϊκός: Πρίφτης για αντι-Κάτας και η κρυφή ελπίδα για Ζοτς

«Πρασινίζει» ο Πρίφτης!

Ελπίζουμε επικοινωνιακά να το… σώσει η ΚΑΕ αν τελικά προσληφθεί ο κόουτς Πρίφτης, το αναφέρουμε επειδή τόσο καιρό ο κόσμος είχε την κρυφή ελπίδα ότι θα επιστρέψει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Σίγουρα ο Έλληνας κόουτς αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον άγουρο, άχρωμο, άγευστο Κάτας αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν ανήκει στην A-list προπονητών.

Οι οπαδοί είναι καλομαθημένοι τόσα χρόνια σε επιλογές από το πάνω ράφι και σίγουρα ένα μούδιασμα θα προκληθεί αν τελικά αναλάβει τα ηνία ο Πρίφτης.

Οι Παναθηναϊκοί αγαπούν το μπάσκετ γιατί πρεσβεύει αξίες που οι ίδιοι αισθάνονται για τον σύλλογο. Υπό αυτή την έννοια κι επειδή του εγχειρήματος προϊστανται Αλβέρτης και Διαμαντίδης θεωρούμε ότι θα στηρίξουν και τη νέα προσπάθεια, ειδικά αν ανανεώσουν οι Έλληνες κι ο Χεζόνια.

Δεν στηρίζουν οι φίλαθλοι μόνο επειδή ο Διαμαντίδης κι ο Αλβέρτης σημαίνουν πολλά για εκείνους, αλλά επειδή είναι δύο άνθρωποι που «μιλάνε» στη ψυχολογία των Παναθηναϊκών, δύο άνθρωποι που ταιριάζουν σ’ αυτό που οι Παναθηναϊκού θέλουν να πρεσβεύει ο σύλλογος.

Μένει να δούμε αν ο καινούργιος κόουτς θα απορροφηθεί από το DNA του κλαμπ, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News