Παναθηναϊκός: «Πρέπει να πάρει μέτρα ο Πρίφτης - Γιατί δεν έπαιξε ο Φέρελ»

Απαρηγόρητος ο Πρίφτης: «Παίξαμε ηληθιωδώς την τελευταία μας επίθεση»

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε ξανά τους φίλους του γνωρίζοντας την ήττα από την Ούνιξ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για την προβληματική εικόνα των «πράσινων» στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά δομικά προβλήματα, που αναδείχθηκαν ακόμη περισσότερο μετά τις τρεις σερί ήττες από ομάδες στα μέτρα του. Η ομάδα μέχρι τώρα έχει χειρότερο πρόσωπο κι από πέρσι. Υπάρχουν ελάχιστες συνεργασίες και δεν δείχνει βελτίωση η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Χθες στο μεγαλύτερο κομμάτι έπαιξε καλύτερη άμυνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά μέχρι εκεί. Όμως στην επίθεση η μπάλα κολλούσε, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση όπου έγιναν όλα λάθος και δεν ακολουθήθηκε το σχέδιο του προπονητή. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει κι ο Πρίφτης να πάρει τα μέτρα του. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα και άμεσα, γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός με τέτοια αποτελέσματα κι ακόμη περισσότερο με τέτοια εικόνα», ανέφερε.

Για την αντιμετώπιση του Μάριο Χεζόνια από το κοινό είπε: «Οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες. Ήταν ίσως και λίγο άδικο αυτό».

Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του Γιόγκι Φέρελ στον χθεσινό αγώνα, είπε: «Ο Πρίφτης θεωρεί πως ο Φέρελ δεν έχει προσαρμοστεί. Όμως δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς από το μπάσκετ του ΝΒΑ σε αυτό της Ευρώπης όταν παίζεις τόσο λίγο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News