Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα με νίκη, 1-0 τον Απόλλωνα

«Επέστρεψε» με νίκη ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατρόμητο

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Νέων, με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η U19 του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη με 1-0, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 1η αγωνιστική της Super League U19.

Το Τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 22′ με σουτ του Συμεωνίδη, κι αφού κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους, πήρε το πρώτο τρίποντο στη νέα σεζόν καθώς στην πρεμιέρα οι μικροί του Παναθηναϊκού είχαν ηττηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 εκτός έδρας.

Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς, δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο, ενώ θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει ακόμη ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προδρομίτη στο 70′.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Λίλο, Καμαρός (73′ Πορφυρόπουλος), Παυλάκης, Χαχούλης, Προδρομίτης, Καλός, Κωστόπουλος (87′ Λιατίφης), Συμεωνίδης, Νταμπίζας (65′ Κυριόπουλος), Καλοσκάμης (73′ Τόρρα), Βολάκης.

Απόλλων Σμύρνης: Κυριτσάς, Δούμας, Τριανταφυλλίδης (76′ Σπάρτι), Γκούφας, Ριτσοτάκης, Γιαννάκη, Πίκουλας (60′ Αράπι), Λάτσκα, Μουστάκας, Σαραντίνης (46′ Τσιχριτζής), Χατζημάρκος.

Πληροφορίες: talentaboutgr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News