Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα... Ευρώπης στη Λεωφόρο - Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - Σλάβια: Πρεμιέρα στην Ευρώπη - Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Σλάβια: Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία τους στο Youth League θα δώσουν την Τετάρτη (14/9, 18:00) οι «πράσινοι», οι οποίοι -παρουσία του κόσμου τους- θα υποδεχτούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τους νέους της Σλάβια Σόφιας.

Παναθηναϊκός – Σλάβια: Πρόκειται για την πρώτη από τις διπλές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για την Α’ προκριματική φάση, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτώβρη στη Σόφια.

Το «τριφύλλι» θέλει την πρόκριση, για να συνδυάσει τον περυσινό τίτλο στο πρωτάθλημα με καλή παρουσία στο Champions League των νέων. Υπενθυμίζεται ότι εφόσον τα καταφέρει, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ζαλγκίρις Βίλνιους-Τρέντσιν.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ύστερα από δύο παιχνίδια, με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη (0-4) επί του Λεβαδειακού να διαδέχεται η ήττα (1-2) από την ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι τους Βούλγαρους προπονεί ο παλιός γνώριμος των «πρασίνων» (μέλος της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2016/17), Ιβάν Ιβανόφ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι o Βαγγέλης Σάμιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδος να έχει στη διάθεσή του τους Φρόκου και Μπιλάλ από την πρώτη και δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, αντίστοιχα.

Η τηλεοπτική μετάδοση

To παιχνίδι θα έχει… εικόνα και ήχο! Η μετάδοση θα γίνει από το Cosmote 7 στις 18:00.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Λίλο, Παναγάκος, Παυλάκης, Κοκκάκης, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Συμεωνίδης, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Βολάκης, Νταμπίζας, Μπιλάλ, Φρόκου, Ναλιτζής, Νότας, Σπαθάρης, Λάζαρης, Τσεβάς, Διαμαντής, Ποπιέλα, Ζεϊμπέκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News