Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και τη νέα χρονιά ο Ρουσόπουλος

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και τη νέα χρονιά ο Ρουσόπουλος

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πασαδόρο Φάνη Ρουσόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, στο τμήμα βόλεϊ.

Σε μία ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης του «τριφυλλιού» καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 21χρονο Φάνη Ρουσόπολο (1.89μ.).

Ο νεαρός πασαδόρος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει τους «πράσινους» στη φετινή τους δύσκολη σεζόν.

Ο Ρουσόπουλος έχει δείξει ιδιαίτερα δείγματα γραφής στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και ξεχωρίζει η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες με την Εθνική Παίδων το 2016 ενώ ήταν διεθνής και με την Εθνική Παμπαίδων.

Ήταν καλύτερος πασαδόρος της ΕΣΠΑΑΑ σε Παίδες και Έφηβους το 2017 ενώ ήταν ο καλύτερος πασαδόρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων το 2020.

Σε επίπεδο τίτλων γιόρτασε το πρωτάθλημα του 2020 και το Λιγκ Καπ με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού ενώ παράλληλα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα των Εφήβων.

Επιπλέον έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ με τους Έφηβους του «τριφυλλιού» και ένα πρωτάθλημα με τους Παίδες.

Σε ότι αφορά την καριέρα του:

2012-2016 ΟΠΕ Χαλκίδας

2016-2018 Παναθηναϊκός

2018-2019 Πανερυθραϊκός

2019-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ρουσόπουλος δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θα παλέψω μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που αναλογούν σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News