Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» για μεταγραφή εκατομμυρίου!

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει θετικά την προοπτική απόκτησης ενός επιτελικού χαφ αξίας εκατομμυρίου από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατάλαβε πως χωρίς να πέσει χρήμα, δεν γίνεται… προκοπή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Γι’αυτό, και δίνει το ελεύθερο στον Σέρβο προπονητή να ξοδέψει μέχρι και επτά ψηφία προκειμένου να φέρει τον ποδοσφαιριστή, που θα κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά για το Τριφύλλι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newspao.gr.

Εξ’αρχής, ο Γιοβάνοβιτς εντόπισε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στις γραμμές του κέντρου και της επίθεσης, και θέλει να βρει έναν παίκτη υψηλού βεληνεκούς, για να ανεβάσει επίπεδο της ομάδας. Και ζητάει ένα οκτάρι από το πάνω «ράφι».

Από την πλευρά του, ο «Mr ΣΚΑΙ» επεσήμανε επίσης, πως πρέπει να βρεθεί λύση με τους Αγιούμπ και Σανκαρέ, προκειμένου να ανοίξει χώρος στο ρόστερ. Αναφορικά με τον πρώτο, ο ατζέντης ενημέρωσε την ΠΑΕ πως το… ψάχνει, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα που να προσφέρει τα ίδια χρήματα στον Ολλανδομαροκινό.

Η περίπτωση του Σενεγαλέζου θα αξιολογηθεί με τον παίκτη των Μπόλονι – Ντρεοσί να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες παραμονής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News