Παναθηναϊκός: «Πράσινο» φως από Λίβερπουλ για Λαρουσί

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» φως από Λίβερπουλ για Λαρουσί

Μετά από μια τετραετία στις ομάδες νέων της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ και το προπονητικό του επιτελείο αποφάσισαν να μην κρατήσουν άλλο τον Γιασέρ Λαρουσί, κάτι που μετέφερε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή στον Πιέρ Ντρεοσί.

Η Λίβερπουλ δεν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 20χρονο αριστερό μπακ, συνεπώς, εκείνος θα αναζητήσει για αλλού την τύχη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Πιέρ Ντρεοσί ενημερώθηκε από τον μάνατζερ του Γάλλου ποδοσφαιριστή πως δεν θα υπάρξει συνέχεια του πελάτη του στους «Reds» και πως θα μπορούσε να καταθέσει ελεύθερα πρόταση σε εκείνον, για να τον αποκτήσει.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός, απλώς, έχει κάνει μια έρευνα αγοράς και έχει κοιτάξει διακριτικά τον ποδοσφαιριστή. Το ενδιαφέρον των πρασίνων παραμένει ως τώρα, σε φιλολογικό επίπεδο και θα αποφασιστεί μετά τα πλέι οφ, το πώς θα ενεργήσει στα μεταγραφικά.

https://newspao.gr/tsekarei-talento-tis-liverpoyl-o-panathinaikos/

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News