Παναθηναϊκός: Πουθενά αλλού τέτοιο πράγμα με τον κόσμο!

Παναθηναϊκός: Πουθενά αλλού τέτοιο πράγμα με τον κόσμο!

Στον πρώτο τελικό στου Ρέντη η ομάδα φαινόταν να μπορεί να κάνει το break, ειδικά στο πρώτο σετ. Τα παράτησε στο τέλος εξού και το απίστευτο 25-8 που πίκρανε πολλούς.

Παρά την απογοήτευση στο 2ο παιχνίδι ο Αγιος Θωμάς πήγαινε …πάνω-κάτω. Σε όλο τον πλανήτη αμφιβάλλουμε αν υπάρχει “δεξαμενή” 5-6.000 τρελών οπαδών που να δημιουργούν ατμόσφαιρα για την οποία έχει να λέει όλος ο κόσμος. Ακόμα και αθλητές που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα μαγεύονται, άλλωστε με το youtube και τα social δεν υπάρχουν πια σύνορα.




Ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα με τον οργιώδη κόσμο δίπλα του, μα για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να πιστέψει περισσότερο. Δεν υπάρχει ουσιαστικά μειονέκτημα έδρας όσο κι αν προσπαθήσουν οι άλλοι να γεμίσουν το γήπεδό τους αμφιβάλλουμε αν θα υπάρχουν 5-6 που θα ξέρουν τα ονόματα των παικτριών τους. Σύνδεση εξέδρας με τις παίκτριες του Ολυμπιακού δεν υπάρχει.

Τα πράσινα κορίτσια δεν είναι ότι πρέπει να φτάσουν το ταβάνι τους για να πάρουν μια εκτός έδρας νίκη, απλά πρέπει να κοιτάξουν να μειώσουν τα νεκρά τους διαστήματα. Σε περίπτωση που πιάσουν ταυτόχρονα καλή απόδοση Κωνσταντίνου- Χαντάβα (κι όχι εναλλάξ) το τριφύλλι μπορεί να επιστρέψει στους τίτλους κάνοντας νταμπλ.




Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News