Παναθηναϊκός: Πόσο εύκολα τον αφήνεις να φύγει;

Τι Τζέι Μπρέι: «Είπε το ναι!» (pic)

Θα κρατήσει ο κόουτς στο πλευρό του Νεμάνια Νέντοβιτς τους Νταριλ Μεϊκόν και ΤΤ Μπρέι;

Εκφράζονται αμφιβολίες για το αν πρέπει να μείνει στο ρόστερ ο τελευταίος αλλά δεδομένων των καλών του εμφανίσεων στα πλέι-οφ, του εξαιρετικού σουτ που διαθέτει και του γεγονότος ότι ο Σέρβος έχει θέματα με το κορμί του, θα λέγαμε πως δεν είναι τόσο εύκολη απόφαση να τον αφήσεις ελεύθερο, αφού συν τις άλλοις έχει και συμβόλαιο.

Το πιο δυνατό σημείο στην αγωνιστική ταυτότητα του Μπρέι είναι η πίεση που βάζει στην αντίπαλη άμυνα με τον αλάνθαστο καρπό του.

Ο έμπειρος άσος ακροβολισμένος στις γωνίες είναι φουλ παραγωγικός με τη σημαντική σημείωση ότι λειτουργεί πρωτίστως ως εκτελεστής.

Ο Κάτας την περασμένη σεζόν ήθελε τον Μπρέι στον άξονα διαθέτοντας παράλληλα ψηλούς οι οποίοι μετά το pick μπορούσαν να σκρινάρουν με το σώμα τους ανοίγοντας διαδρόμους για drive ή για καθαρή οπτική με το καλάθι. Το τρίποντο αποτελεί βασικό τρόπο έκφρασης του Τι Τζέι και θεωρούμε λάθος να τον αφήσει η ομάδα να αποχωρήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News