Παναθηναϊκός: Πόσο χρόνια έχουμε να το δούμε αυτό;

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 4-1 (Highlights/vid)

Είναι πολύ σημαντικό που προπονητής και παίκτες ανέβασαν τον πήχη –δείχνουν ήδη στον ανταγωνισμό ότι έχουν γίνει καλύτεροι για να τους κοντράρουν.

Ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια του φθινοπώρου κατάφερε να προοδεύσει χάρη στην βελτίωση του παιχνιδιού του: βρήκε τη χαμένη χαρά του ματς, πρόσφερε τη δυνατότητα στον κόσμο του να δει μια ομάδα που εξελίσσεται, είδε παίκτες να ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους, απέκτησε σιγά σιγά ταυτότητα αγωνιστική.

Αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα: πρέπει να προσθέσει κι άλλους παίκτες με προσωπικότητα στην ενδεκάδα του, να βρει τον χαμένο του τσαμπουκά μακριά από τη Λεωφόρο, να μάθει να αμύνεται καλύτερα, να μπορεί να κερδίζει ακόμα και ματς που ο αντίπαλος τον στριμώχνει.

Να μάθει να πραγματοποιεί επαγγελματικές νίκες, καταθέτοντας συμπεριφορές του τύπου “θα σε κερδίσω ότι κι αν κάνεις, γιατί πολύ απλά φορώ φανέλα βαριά σαν πανοπλία”. Πόσο χρόνια έχουμε να το δούμε αυτό;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News