Παναθηναϊκός: Πόσο χειρότεροι θα ήταν από Ουάιτ και Έβανς;

Παναθηναϊκός: Πόσο χειρότεροι θα ήταν από Ουάιτ και Έβανς;

Ακόμα περιμένουμε μια πειστική εξήγηση γιατί δεν παίζουν περισσότερο ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο Νίκος Χουγκάζ.

Μην πει κανείς ότι είναι τόσο …αναντικατάστατοι πια ο Οκάρο με τον Εβανς. Σαφώς οι Έλληνες έχουν ακόμα πράγματα να βελτιώσουν στο παιχνίδι τους.

Πρέπει να δουλέψουν το κορμί και την αθλητική τους υπόσταση για να βρεθούν «εκεί» που τους χρειάζεται η ομάδα, παρότι τα προσόντα τους είναι μια χαρά για επίπεδο Basket League.

Παρατηρούμε καιρό τους Αμερικανούς ανταγωνιστές τους. Το μεγάλο τους μείον ταυτίζεται με τη πλήρη αδυναμία τους να ακολουθήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και έπειτα να χτίσουν το δικό του μορατόριουμ. όχι απλά με χάι λάιτς, αλλά με πραγματικό «αγώνα», ζητώντας και τελειώνοντας επιθέσεις, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην άμυνα αλλά και στα αποδυτήρια.

Έμπειροι είναι, τόσες παραστάσεις έχουν, εύκολα θα μπορούσαν να είχαν μπήξει καμιά φωνή τόσο καιρό.

Από τη στιγμή που το τριφύλλι δεν έχει πάρει το παραμικρό από αυτούς, αγνοούμε τον λόγο που δεν τολμά με τους νεαρούς. Πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News