Παναθηναϊκός: Πώς θα ξεμπλοκάρει την ομάδα ο Ιβάν

Γιοβάνοβιτς: «Κακή περίοδος» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Ήταν πολύ προβλέψιμο ότι ο Παναθηναϊκός θα έφτανε σε αυτή τη στενωπό από τη στιγμή που δεν ενισχύθηκε με ΕΤΟΙΜΟΥΣ ποδοσφαιριστές.

Του γύρισε το βλέμμα κι η τύχη και να σαι τώρα στο -2 από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής βιώνει πολύ δύσκολη περίοδο αυτές τις μέρες αποτυγχάνοντας να παρουσιάσει ένα σύνολο που να αποδίδει στοιχειωδώς καλό ποδόσφαιρο.

Από εδώ και πέρα πρέπει να μη φοβηθεί να ρισκάρει και να μην κάνει καμία είδους παραχώρηση όσον αφορά τα μεταγραφικά, περισσότερο όσον αφορά το πρωτότυπο των δικών του σκέψεων για την ομάδα.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα σίγουρα. Ο Σέρβος καλείται όχι μόνο να ξαναβάλει το τραίνο στις ράγες αλλά και να πάρει το μέγιστο της παραγωγικότητας από ομάδα που έχεις μεν καλές προδιαγραφές αλλά που κουβαλά δεκαετίες τώρα τον τίτλο του λούζερ, κάτι που την εμποδίζει να βγάλει τον καλό της εαυτό όταν ζυγώνουν τα κρίσιμα παιχνίδια.

Μένει να δούμε πόσο …σφιχτά θα την κρατήσει ο Ιβάν και αν θα βρει τρόπο να την ξεμπλοκάρει .

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News