Παναθηναϊκός: Πώς θα καλυφθεί η απουσία του στην ενδεκάδα;

Παναθηναϊκός: Πώς θα καλυφθεί η απουσία του στην ενδεκάδα;

Να δούμε πως θα ελέγξεις την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ την Πέμπτη χωρίς τον ηγέτη της άμυνάς σου.

Άσχημη η εξέλιξη με τον Μπαρτ Σένκεφελντ στα χασομέρια, ο Ολλανδός αποβλήθηκε σε ματς που είχε τελειώσει στο πρώτα δευτερόλεπτα του 2ου ημιχρόνου.

Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι τυχαίος. Χτιστό κορμί, σκληρό παιδί που μπαίνει στο χορτάρι για να «χτυπηθεί» (με την καλή έννοια).

Έχει μέγεθος να αμυνθεί, η δύναμη του του δίνει πολλά πλεονεκτήματα, ενώ τα καλά του πόδια τον βοηθούν στο να προωθήσει μπάλα μπροστά.

Μια χαρά έκατσε το… δωράκι του ΠΑΟΚ που σε λίγες ώρες θα έχει απέναντί του Σάρλια-Πούγγουρα αφού και ο Χόρνουρ Μάγκνουσον έχει τεθεί νοκ άουτ.

Ο Μπαρτ είναι μεγάλη απώλεια, ο μόνος που έχει την ψυχραιμία και την υπομονή να καθαρίσει φάσεις, να μιλήσει στους συμπαίκτες του, προσπαθώντας να τους κρατήσει συγκεντρωμένους κι αναμιγμένους «μέσα» στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έξυπνος παίκτης ο νο1 αμυντικός σου, μεγάλο το κενό του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News