Παναθηναϊκός: Πώς να βρεις λύση στον Φαλ όταν παίζει με τους αγκώνες;

Παναθηναϊκός: Πώς να βρεις λύση στον Φαλ όταν παίζει με τους αγκώνες;

Ενάμιση χρόνο μετά ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει λύση στο θέμα του Μουσταφά Φαλ που αν πάρει μπάλα με πλάτη ξέρεις ότι θα έχεις γκολ-φάουλ εις βάρος σου.

Ειδικά από τη στιγμή που οι ρέφερι δεν δίνουν σημασία στους αγκώνες του ψηλού που διπλώνουν στο κορμί του Παπαγιάννη για να πάρουν καλύτερη θέση.

Ο Γιώργος είναι μεν 2.20 αλλά το παιδί δείχνει ότι ΔΕΝ θέλει να παίξει άμυνα και να “χτυπηθεί” στο ζωγραφιστό, αρέσκεται να σουτάρει από τα πέντε μέτρα και πίσω.

Ανεξαρτήτως της μεγάλης τρύπας που υπάρχει στο “5” στα ντέρμπι με δαύτους, το καλό είναι ότι η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και δεν πρέπει να χαλάσει το μυαλό της για το επόμενο ματς με την Αρμάνι.

Ο κόουτς πρέπει να πιάσει από κοντά Ουίλιαμς και Πονιτκα για να τους επαναφέρει σε καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς κι από εδώ και πέρα να χρησιμοποιήσει τα ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος για να δώσει ρυθμό στους Έλληνες.

Το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε από τον Δεκέμβρη αν κι αυτό είχε φανεί από την πρεμιέρα της σεζόν όταν ηττήθηκες (ξανά) στο Αλεξάνδρειο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News