Παναθηναϊκός: Πως να βγεις στο ξέφωτο αν δεν είσαι οχυρωμένος;

Παναθηναϊκός: Πως να βγεις στο ξέφωτο αν δεν είσαι οχυρωμένος;

Είναι δύσκολο ενώ έχει προηγηθεί καταστροφική σεζόν με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει πολύ μαζεμένη την ομάδα να βγεις μετά από μερικούς μήνες στο ξέφωτο και να παίζεις επιθετικά, δίχως να έχεις οχυρώσει τα μετόπισθεν.

Ακόμα και οι μπαλαδόροι που υπάρχουν από το κέντρο και μπροστά διακατέχονται είτε από κακή νοοτροπία, είτε από χαρακτηριστική βραδύτητα, ενώ συν τις άλλοις η ομάδα δεν έχει προλάβει να βρεθεί, αφού οι καινούργιοι παίκτες προέκυψαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Στη Θεσσαλονίκη η μπάλα ποτέ δεν προχώρησε σίγουρα μπροστά, δεν υπήρξε χτίσιμο από πίσω, με λίγες πλαγιοκοπησεις.

Η κακή παρουσία του Βιγιαφάνιες έφερε πολλές χαμένες μπάλες στο κέντρο και μάλιστα σε επικίνδυνα σημεία για κόντρα, αφού με Πέρεθ, Πούγγουρα και Βέλεθ πίσω ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να προσκαλούσε τον Άρη στα καρέ του μιας και μονάχα ο Αλεξανδρόπουλος μπορούσε να καλύψει μέτρα και να καλύψει τρύπες.

Στην επίθεση η μόνη πηγή τελικών ήταν η έμπνευση του Ιωαννίδη σε μια 11άδα που άλλαξε στη διάρκεια της εβδομάδας μετά τη σφαλιάρα στην Ήπειρο κι ενώ όλοι αυτοί οι παίκτες ζήτημα είναι να έχουν παίξει μαζί σε κάμποσες προπονήσεις στο Κορωπί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News