Παναθηναϊκός: Πώς να... δέσεις τον Παπαγιάννη!

Επίσημο: H δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπασκόνια

Του χρόνου ο Γιώργος Παπαγιάννης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο ψηλός «τρέχει» δύο πολύ καλές ατομικές σεζόν, θα ήταν ακόμα καλύτερος αν είχε μάθει να επιτίθεται με πλάτη.

Η βελτίωσή του ,όμως, έχει κάνει πολλούς μπασκετάνθρωπους ανά τον κόσμο να κυκλώσουν με φωσφοριζέ μαρκαδόρο το όνομά του. Πως τον κρατάς στις τάξεις σου αυτό τον παίκτη αν και του χρόνου έχουμε μια από τα ίδια;

Στο τριφύλλι ο Γιώργος ανδρώθηκε, αλλά οι μπίζνες είναι μπίζνες. Ας μην λησμονούμε πως οι παίκτες δεν είναι οπαδοί ή τουλάχιστον σπανιότατα λειτουργούν έτσι. Δε μπορεί να παίζουν για πάντα στην ομάδα της καρδιάς τους, αν κάποτε βρεθούν σε αυτή. Πολύ περισσότερο αν αυτή δεν πρωταγωνιστεί (πια) στο υψηλότερο επίπεδο.

Το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι συγκεντρώνει ο Μεγαρίτης από ομάδες του εξωτερικού είναι από αυτές που αρχίζουν τη χρονιά με στόχο το Final Four. Είναι αλλιώς να σου δίνεται η προοπτική να γίνεις πρωταθλητής Ευρώπης μακριά από την ελληνική τοξικότητα, αφήστε που εμείς δεν ξέρουμε πόσο εύκολα θα λέγαμε «όχι» σε περισσότερα χρήματα, έστω €150.000 περισσότερα.

Ο Παναθηναϊκός δεν προσφέρει πια την οικονομική «άπλα» που συνηθίσαμε επί Παυλοθανάσηδων.

Δ. Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News