Παναθηναϊκός: Ποντάρεις ή όχι στον Γιόβιτς;

Παναθηναϊκός: Ποντάρεις ή όχι στον Γιόβιτς;

Το παιχνίδι με τη Μονακό ανέδειξε ξανά το τεράστιο πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στη δημιουργία!

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Δημήτρη Πρίφτη, στην πρεμιέρα με τη Μονακό, ήταν η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για να βρει εύκολους πόντους η ομάδα του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» είχαν μόλις μία ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά 7 τελικές πάσες σε ολόκληρο τον αγώνα, που αποτελεί και αρνητική επίδοση τετραετίας. Κάπως έτσι φανερώθηκε η ανάγκη άμεσης προσθήκης ενός γκαρντ, ενός κουμανταδόρου από τον «άσο».

Με αυτά τα δεδομένα και με το πρόβλημα να είναι εμφανές, αξίζει ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για έναν παίκτη έμπειρο από τη μία, αλλά επιρρεπή σε τραυματισμούς ακόμη κι αν έρθει μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς;

Αναφερόμαστε στον Γιόβιτς, ο οποίος πρόσφατα προτάθηκε στον Εξάστερο, αλλά ο πρόσφατος τραυματισμός του «κολλάει» την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι Πράσινοι συνεχίζουν να τσεκάρουν την αγορά, κοιτώντας κυρίως στην Αμερική.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News