Παναθηναϊκός - Πονίτκα: Ο παίκτης θέλει Εξάστερο και το δείχνει!

Παναθηναϊκός - Πονίτκα: Ο παίκτης θέλει Εξάστερο και το δείχνει!

Σκέψεις για την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα κάνουν οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Στην ομάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του 29χρονου φόργουορντ, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του με την εθνική Πολωνίας στο Ευρωμπάσκετ το οποίο τελείωσε την Κυριακή.

Βέβαια ο έμπειρος φόργουορντ ο οποίος είχε υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο με την Ρέτζιο Εμίλια έχει και ένα μικρό μπάι άουτ, αλλά αυτό θα μπορέσει να πληρωθεί από τις 21 Νοεμβρίου και έπειτα.

Επειδή ο χρόνος τρέχει, αναζητείται ο τρόπος για να “σπάσει” το συμβόλαιό του πριν τις 21 Νοεμβρίου, αλλά αυτό σημαίνει πως όλες οι ομάδες, αλλά και οι “πράσινοι” θα πρέπει να αρχίσουν από μηδενική βάση τις διαπραγματεύσεις.

Παναθηναϊκός – Πονίτκα: Ο παίκτης θέλει Εξάστερο και το δείχνει!

Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης δείχνει πώς θέλει να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, κάνοντας ό,τι μπορεί για αποδεσμευτεί!

Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ έχει εμπειρία πέντε χρόνων στην Euroleague και 92 ματς στο σύνολο με τις φανέλες της Πρόκομ, της Ζιέλονα Γκόρα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 92 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με 8.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2.4 τελικές πάσες, ενώ τα ποσοστά του ανέρχονται σε 57% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 70% στις βολές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News