Παναθηναϊκός: Πολύ καλύτερος στη συνέχεια

Παναθηναϊκός: Πολύ καλύτερος στη συνέχεια

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανεξάρτητα με τις επιδόσεις του σαν προπονητής, είναι ένας άνθρωπος που στις τοποθετήσεις του είναι πάντοτε τίμιος.

Δεν κοροϊδεύει και είναι φανερό πως πρόκειται για άτομο με ηθική. Στο τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έδειξε πως κατανοεί ότι είχε ευθύνες, πως η εικόνα της ομάδας ήταν μη πρέπουσα απέναντι σε αντίπαλο με υπεράριθμο κέντρο.

Αμέσως έδειξε αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση.

Ο άνθρωπος είναι κανονικός προπονητής (όχι…Πογιάτος), έχει επιτυχίες και ένα βιογραφικό ικανό να του δώσει δουλειές. Γνωρίζει επίσης πως αν αποχωρήσει από το Κορωπί προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του είναι σίγουρο πως θα βρει.

Ίσως γι αυτό το λόγο ζήτησε από την διοίκηση να υπογράψει συμβόλαιο για ένα έτος αφού ήθελε να τσεκάρει πως θα εξελιχθεί η χημεία των δύο πλευρών.

Κρίνοντας από το πως άρχισε η σεζόν (με 0/9 στα φιλικά και …σφαλιάρες εκτός έδρας το φθινόπωρο) και πως εξελίσσεται, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Σέρβος μας ξέρει άριστα, τολμούμε να πούμε ότι την ομάδα θα την δούμε ακόμα καλύτερη στο β΄ γύρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News