Παναθηναϊκός: «Πολλές φωνές από Πρίφτη - Ποια παράπονα είχε από τους παίκτες»

Παναθηναϊκός: «Πολλές φωνές από Πρίφτη - Ποια παράπονα είχε από τους παίκτες»

Ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Άρη για τη Stoiximan Basket League.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς αντιδρά ο οργανισμός.

«Ο Πρίφτης έκανε έντονες παρατηρήσεις και έβαλε τις φωνές στους παίκτες του χθες. Ο προπονητής είχε πολλά παράπονα τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο νοοτροπίας. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ, αλλά δεν φταίει στον Παναθηναϊκό ότι δεν έχει πλέι μέικερ πρώτης γραμμής για να κερδίσει ένα ματς που προηγείται με 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς η ομάδα δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και ο προπονητής θα πρέπει να βγάλει ένα καλύτερο πρόσωπο μέσω από τη δουλειά. Πρέπει η ομάδα να δίνει το 101% μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα. Αν το κάνει ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος θα στηρίξει», τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News