Παναθηναϊκός: Πώληση παίκτη σε σωστή τιμή

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή της νέας χρονιάς!

Τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει προτάσεις για κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και ενδιαφέρον για κάποιους άλλους.

Είναι λογικό όταν χτίζεις κάτι καλό, να υπάρξουν παίκτες που θα κάνουν το κλικ σε άλλες ομάδες και αυτές να κάνουν τα πάντα για να τους αποκτήσουν.

Είναι άλλο ένα επίτευγμα του προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και αναμφίβολα ο Σέρβος έχει κάνει τρομερή δουλειά μέχρι στιγμής.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει προτάσεις για τους Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη ενώ έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τους Ιωαννίδη και Σάρλια.

Η απάντηση της ΠΑΕ στις προτάσεις ήταν αρνητική καθώς η ομάδα δεν πρόκειται να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή της αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι Πράσινοι δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζητήσεων στα ποσά που άκουσαν, στέλνοντας μήνυμα πως δεν… ξεπουλάνε.

Ούτε ένα παιδί 21 ετών με μεγάλη προοπτική μπροστά του όπως ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να δοθεί έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, ούτε φυσικά ο Κουρμπέλης, αρχηγός της ομάδας, να φύγει με 650.000 ευρώ

Οι εποχές που ο Παναθηναϊκός ξεπουλούσε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και όποια ομάδα ενδιαφερθεί για κάποιον παίκτη θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News