Παναθηναϊκός-Πωλήσεις: Δεν είναι Μπεκ και Βέμερ αυτοί!

Παναθηναϊκός: Καρλίτος-Μακέντα στον πάγκο. Ε, και;

Η λύση με τα συμβόλαια των Μακέντα και Καρλίτος αν έρθει θα καταγραφεί τον Αύγουστο, προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αν.

Οι δύο παίκτες κοστίζουν ακριβά, η συμφέρουσα λύση και για τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να είναι κοντά.

Ο σύλλογος έχει δύο ακριβά συμβόλαια στην πλάτη του που κοστίζουν πάνω από δύο εκατ. ευρώ το χρόνο.

Επειδή οι παίκτες είναι χρόνια στην πιάτσα , ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να χάσουν τα καλά συμβόλαια που έχουν υπογράψει.

Το βιογραφικό τους «μετράει», δεν είναι ούτε …Μπεκ, ούτε… Αλτμαν, ούτε…Βέμερ για να προκαλούν απάθεια στους τεχνικούς διευθυντές και στους προπονητές όμως προέρχονται από σεζόν που δεν έχουν ματώσει δα τα δίχτυα ώστε να γίνεται μεγαλύτερος ντόρος.

Ο Ιταλός θα μπορούσε να φύγει πέρσι φέρνοντας καλά χρήματα, αλλά η ομάδα επέλεξε να του δώσει ακριβότερο (!) συμβόλαιο που φυσικά ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να απεμπολήσει.

Ο Παναθηναϊκός, μέχρι στιγμής, αξιώνει 500.000 χιλιάδες ευρώ για κάθε έναν από τους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι… Αύγουστο (τότε αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές) και βλέπουμε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News