Παναθηναϊκός - πωλήσεις: Χρόνια τον γυροφέρνουν οι ξένοι - Για να δούμε φέτος...

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ο παίκτης που έχει προκαλέσει το πιο ζεστό ενδιαφέρον από πλευράς ξένων αφού τουρκικές, σέρβικες, ολλανδικές, βουλγαρικές, ιταλικές ομάδες αλλά και κλαμπ από την Αραβία τον γυροφέρνουν εδώ και χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι πιστέψαμε ότι θα τον χάναμε. Ο Ερυθρός Αστέρας πρωταρχικά ενδιαφέρθηκε να συμφωνήσει με την πλευρά Μακέντα. Ο Τσάβι Ρόκα τον κοστολογούσε με 1 εκατ, ενώ τον Γενάρη του 2020 ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής είχε την Λουντογκόρετς στο περίμενε αλλά ο Μακέντα αρνήθηκε την Βουλγαρία, όπως και μήνες μετά το Βελιγράδι.

Ταυτόχρονα ομάδα απότο Ντουμπάι είχε επίσης καταθέσει το έμπρακτο ενδιαφέρον της στην πλευρά του παίκτη μόνο που ο Φεντερίκο δεν τρελαινόταν στην ιδέα να πάει να παίξει στην Αραβία και γι αυτό ζητούσε συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως!

Στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκαν οι Ιταλοί ατζέντηδες του Μακεντα (ο ένας ήταν ο Έντσο Ραϊόλα, ξάδερφος του μεγαλοατζέντη) Μίνο, συναντήθηκαν και μίλησαν με τον Τσαβι Ρόκα για το θέμα της πώλησης του Ιταλού κι εκεί που όλα έδειχναν έτοιμα για… βελούδινο διαζύγιο ο Γιάννης Αλαφούζος το πήρε πάνω του και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Για να δούμε φέτος…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News