Παναθηναϊκός: «Ποιους στόπερ έχει κόψει ο Γιοβάνοβιτς - Αυτά τα χαρακτηριστικά θέλει»

Παναθηναϊκός: «Ποιους στόπερ έχει κόψει ο Γιοβάνοβιτς - Αυτά τα χαρακτηριστικά θέλει»

Την εξήγηση του τι ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γιατί δεν έχει πάρει ως τώρα κεντρικό αμυντικό ο Παναθηναϊκός έδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως καταλήγει σιγά σιγά και ο Παναθηναϊκός θα μπει σε έναν κύκλο επαφών με στόχο να κλείσει κάποια μεταγραφή από την άλλη εβδομάδα. Πιθανόν να είναι ο στόπερ ο πρώτος. Πριν 10-15 μέρες είχε φτάσει πολύ κοντά σε στόπερ, αλλά κάτι έμαθε που δεν του άρεσε κι έκανε πίσω. Έχει κόψει παίκτες και για ιατρικά αλλά και για θέμα χαρακτήρα. Θέλει να είναι σκληρός, δυνατός, αλλά και να μην είναι κακός με την μπάλα. Να ταιριάξει με Βέλεθ, Σένκεφελντ και Πούγγουρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο χρόνος δεν πιέζει τον Γιοβάνοβιτς αφού αυτός κάνει τις μεταγραφές στο «τριφύλλι» κι αν πει «προχωράμε», θα γίνει και η μεταγραφή, όπως συνέβη και με τον Κώτσιρα.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως στην Ολλανδία θα γίνει πιο ξεκάθαρο το πως θα μοιραστούν οι ρόλοι στον Παναθηναϊκό, με τον Βιγιαφάνιες να προορίζεται περισσότερο για «δεκάρι» στο 4-2-3-1 του Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News