Παναθηναϊκός: Ποιος θα πάρει το συμβόλαιο του βασικού point guard;

Πρίφτης: Σχολίασε τα σενάρια για Παναθηναϊκό!

Ποιος θα πάρει το συμβόλαιο του βασικού point guard; Πέρσι ο Πιερ Τζάκσον, ο Κίφερ Σάικς, ο Σέλβιν Μακ ήταν κοντοί κι επιπλέον scoring point guard και όχι pass first αθλητές.

Μετά την παγίδευση στην υπόθεση Λαπροβίτολα που τράβηξε πολύ καιρό χωρίς όφελος για τον πρωταθλητή τα πλάνα αναπροσαρμόστηκαν κι η ομάδα προχώρησε στις δεύτερες και τρίτες σκέψεις της.

Αυτές συμπεριλάμβαναν και παίκτες που μπορούσαν να δημιουργήσουν και για τον εαυτό τους, με καλό σουτ, χωρίς ωστόσο να είναι αδιάφοροι και για την πάσα. Ελπίζουμε να έχει γίνει προεργασία για να μην βιώσουμε τα περσινά όταν είδαμε να κατεβάζουν μπάλα οι φόργουορντ.

Το αναφέρουμε επειδή ειδικά για τη θέση στο 1 υπήρξαν καθυστερήσεις και ατυχίες την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ας μην ξεχνάμε ότι ως αντι-Λαπροβίτολα είχε προκριθεί το όνομα του Τζέιλεν Άνταμς (24χρ., 1.90μ.) ο οποίος ανήκε στους Τρέιλμπλεϊζερς, παίκτης με εξαιρετική παρουσία στην G-League που ουδέποτε αγωνίστηκε εκτός ΗΠΑ και εμφανιζόταν διστακτικός να έρθει στην Ευρώπη.

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ο Βόβορας πήγε στην πιο κάτω επιλογή του και προτίμησε τον Πιερ Τζάκσον που όμως δεν προσαρμόστηκε ποτέ του στην Αθήνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News