Παναθηναϊκός: Ποιος θα είναι ο αντι-Γκασίνοβιτς;

Γκατσίνοβιτς: «Θέλει να με κρατήσει ο Παναθηναϊκός - Εγώ είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Ποιος θα πάρει τη θέση του Μιγιάτ Γκασίνοβιτς στο Καραϊσκάκη;

Ο Ιβάν βλέποντας ότι ο συμπατριώτης του δεν πατά καλά έχοντας χάσει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή του ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός θα χάσει τις καλές του επαφές με τη μπάλα αλλά σημασία έχει πάντα ποιοι παίζουν και τι μπορούν να προσφέρουν.

Οπότε το ερώτημα είναι ποιος θα πάρει τη θέση του, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης ή Αλεξανδρόπουλος; Η αποστολή τους δεν θα είναι απλή.

Με τον Μιγιάτ βασικό ο Παναθηναϊκός από την αρχή των αγώνων του είχε υψηλή κατοχή και κατάφερνε να έχει δημιουργία από τους επιτελικούς του, «παντρεύοντας» ιδανικά τα χαρακτηριστικά τους με καλό ανασταλτικό παιχνίδι.

Ο Γκασίνοβιτς και ο Βιγιαφάνιες έβγαιναν συνεχώς επιθετικά και πρώτοι στην μπάλα και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους να γίνουν επικίνδυνοι στον χώρο.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πόσο είχε υποφέρει η άμυνα του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν έρθει στην Αθήνα ο Σέρβος και πριν ο κόουτς συλλάβει την έμπνευση να βάλει σε θέση «8» τον Βιγιαφάνιες που με το πείσμα και την θέλησή του ισχυροποίησε τον άξονα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News