Παναθηναϊκός: Ποιοι ξεχώρισαν με ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Ποιοι ξεχώρισαν με ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 5/5 με τη νίκη του απέναντι στο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Αϊτόρ και Πέρεθ.

Ο Αϊτόρ εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας καθώς δεν είναι μόνο το χθεσινό χατ τρικ αλλά όλη η συνεισφορά του Ισπανού ο οποίος σε κάθε αγώνα θα έχει γκολ ή ασιστ.

Ο Ισπανός τα κάνει όλα, έχει απίστευτη ψυχολογία και βλέπουμε πόσο σημαντικό πράγμα είναι να έχει μια ομάδα σωστό προπονητή ο οποίος θα βοηθάει και δεν θα χαντακώνει τους παίκτες.

Ενδεικτικά, είναι τα στατιστικά του Αϊτόρ ο οποίος κινήθηκε πολύ ψηλά στο γήπεδο ενώ είχε 5 σουτ ( τα 3 στο στόχο), 51 ενέργειες, 25/32 πάσες και φυσικά 3 γκολ.

Ο δεύτερος ο οποίος ξεχώρισε στη χθεσινή νίκη της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Ρούμπερ Πέρεθ. Ο Ισπανός είναι ο εγκέφαλος και ο προπονητής της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Ο μαέστρος του Παναθηναϊκού μοιάζει πολύ δύσκολο να κάνει λάθος και σε κάθε αγώνα αποδεικνύει το πόσο σημαντικός είναι για τον Σύλλογο.

Ο Πέρεθ είχε χθες 110/112 εύστοχες πάσες δηλαδή 98%!!! επιτυχία. Ακόμα είχε 119 ενέργειες, 8 ανακτήσεις και 1 κλέψιμο.

Το ασύλληπτο στατιστικό του αμυντικού χαφ του Τριφυλλιού ήταν οι πάσες του στην επίθεση όπου ο Ισπανός τελείωσε με το εξωπραγματικό 23/23.

Το Τριφύλλι έχει πολύ καλή ομάδα αλλά έχει και πολύ καλές μονάδες οι οποίες κάνουν την διαφορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News