Παναθηναϊκός: Ποιο το μέλλον του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το... διπλό χουνέρι του Ιβάν στον Μαρτίνς

Έπειτα από μια πενταετία εγχώριας «απομόνωσης» (τρία χρόνια τιμωρία, δύο χρόνια αγωνιστική «αδυναμία»), ο Παναθηναϊκός «σφραγίζει» ξανά τα ευρωπαϊκά… διαβατήριά του.

Οι «πράσινοι» νίκησαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off, συνέχισαν το αήττητο σερί τους (5 νίκες, 4 ισοπαλίες στη σειρά των αγώνων κατάταξης) και «σφράγισαν» και μαθηματικά μία απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League της επόμενης περιόδου (2022/23).

Αρκετός είναι ο κόσμος που αναμένει τα νέα σχετικά με τον μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβτς…

Το συμβόλαιο του Σέρβου τεχνικού είναι μονοετούς διάρκειας και σύμφωνα με την εκπομπή After του SDNA, ο Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Τριφύλλι.

«Ολα δείχνουν ότι ο Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, εκκρεμεί απλά μια συνάντηση που θα επικυρώσει την ανανέωση της συνεργασίας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μανωλιυδάκης.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News