Παναθηναϊκός: Ποιο το ενδεχόμενο επιστροφής Μαυρία

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας

Όπως αποκάλυψε το newspao.gr, ένας πρώην πράσινος έπεσε στο τραπέζι για επιστροφή στο Τριφύλλι την περίοδο του καλοκαιριού.

Πρόκειται για τον Χάρη Μαυρία, έναν ποδοσφαιριστή που έχει γνωρίσει μεγάλη εξέλιξη ως δεξιός μπακ και αυτό το έχει πιστοποιήσει με τις εμφανίσεις του και στην Εθνική Ελλάδος.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μάλιστα, αποτέλεσε και μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια με τη μετακόμισή του στη Σάντερλαντ έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής αγωνίζεται στην Ομόνοια και από ότι φαίνεται, θα αναζητήσει για αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, το θέμα είναι αν οι πράσινοι και δη ο Ντρεοσί θα τον ήθελαν. Ο Γάλλος δεν τον ήξερε αλλά σίγουρα κάθε εν ενεργεία διεθνής και πρώην παίκτης της ομάδας ενδιαφέρει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News