Παναθηναϊκός: Ποιο θα είναι το προπονητικό μοντέλο;

Παναθηναϊκός: Ποιο θα είναι το προπονητικό μοντέλο;

Το μοντέλο με τον προπονητή από τα κάτω ράφια απέτυχε. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθούσε, τσέκαρε και αξιολογούσε εδώ και χρόνια τον Πρίφτη και τον Βόβορα που είχαν περάσει από το ΟΑΚΑ, άρα υπήρχε κατ΄ ιδία άποψη.

Ειδικά ο Βόβορας είχε καλές συστάσεις Πεδουλάκη, Πασκουάλ, Πιτίνο και των παικτών που νταλαβερίστηκαν μαζί του, όντας χρόνια μέλος του προπονητικού τιμ. Στο τέλος έγινε μια τρύπα στο νερό αφού ο οργανισμός δεν προστάτεψε όπως έπρεπε τους προπονητές.

Σε αυτή την ιδιάζουσα φάση που βίωνε ο Παναθηναϊκός (κάνοντας-αναγκαστικά- εκπτώσεις στις ανέκαθεν υψηλές προσδοκίες του), ο νέος προπονητής είχε την ανάγκη της εμπιστοσύνης και της στήριξης του κόσμου μια φορά και δέκα φορές την ανάγκη της εμπιστοσύνης της διοίκησης!

Το αναφέρουμε επειδή βλέπουμε στο ρεπορτάζ να κυριαρχεί το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Νέος, φιλόδοξος, έχει πάρει τίτλους, έχει περάσει από τον πάγκο δύσκολων ομάδων, αλλά επειδή σήμερα η κατάσταση στο τριφύλλι είναι πολύ συγκεχυμένη δεν θέλει και πολύ να θυμηθούν οι οπαδοί μετά από λίγους μήνες ότι ο κόουτς ήταν…πελάτης του Πασκουάλ και να αρχίσει (πάλι) το εσωτερικό ροκάνισμα.

Μιας και αναφέραμε Πασκουάλ, ο Καταλανός από την Κυριακή το βράδυ επανήλθε στα χείλη όλων ως ο κόουτς που αξίζει δεύτερη ευκαιρία στον σύλλογο, αποτέλεσμα της επιστροφής DPG στο προσκήνιο που αυτόματα σημαίνει μεγαλύτερο μπάτζετ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News