Παναθηναϊκός: Ποιες ομάδες έχουν στο «μπλοκάκι» τους τον Παπαγιάννη

Παναθηναϊκός: Έπιασε τον Διαμαντίδη ο Παπαγιάννης!

Στην Αμερική δεν έχουν ξεχάσει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Οι αναλυτές του ΝΒΑ προ ετών τον είχαν για νούμερο 50-60 στο ντραφτ, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και ο Βλάντε Ντίβατς τον διάλεξαν στο νούμερο 13, το υψηλότερο νούμερο που έχει επιλεγεί ποτέ Έλληνας παίκτης, για το Σακραμέντο.

Ο Ντίβατς προετοίμαζε την Αμερική για τον νέο Μάρκ Γκασόλ, o Πέτζα μιλούσε για αθλητή με στόφα all star. Οι δυο τους σε λιγότερο από δύο χρόνια μετά, δεν είχαν τι να πουν με τον ψηλό να τα παρατάει και να μην έχει όρεξη για δουλειά με το που οι Κινγκς τον έστειλαν στην D-League και το Ρίνο, 200 χλμ μακριά από το Σακραμέντο στην θυγατρική ομάδα.

Τα είχε αναλύσει ο ίδιος: «Δευτέρα έπαιζα στο Ρίνο, Τρίτη επέστρεφα στο Σακραμέντο για τους αγώνες των Κινγκς, Τετάρτη έπαιρνα το αεροπλάνο για κάποια άλλη πόλη ώστε να παίξω ξανά στην D-League, Πέμπτη πάλι στο Σακραμέντο. Τρεις εβδομάδες σερί κράτησε αυτή η ιστορία, αλλά χρειαζόμουν αγώνες. Δεν γίνεται να μείνεις σε αγωνιστική ετοιμότητα μόνο με διάδρομο και προπόνηση».

Το πείραμα του Σακραμέντο απέτυχε, ο παίκτης γύρισε στην φιλόξενη αγκαλιά του Παναθηναϊκού και έχοντας κάνει δύο καλές σεζόν οι Αμερικανοί τον έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους.

Δημήτρης Στρατής

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News