Παναθηναϊκός: Πληρώθηκαν πριμ του Αλαφούζου οι παίκτες - Το ποσό

Στη Λεωφόρο ο Αλαφούζος κι όχι μόνο!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήδη οι παίκτες έλαβαν και το πρώτο πριμ!

Στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού έχει μπει ήδη εδώ και λίγες ημέρες το πριμ των 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Sportday.

Πρόκειται για το μπόνους που τους ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη μεγάλη νίκη στον αγώνα επί της ΑΕΚ το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο εσωτερικός κανονισμός άλλωστε προβλέπει φέτος σημαντικά πριμ τα οποία θα καρπώνονται οι παίκτες εφόσον συμπληρώνουν τετράδες νικών αλλά και συγκεκριμένα όρια βαθμών.

Οι στατιστικές «δικαιώνουν» τον Παναθηναϊκό!

Για τους δύσπιστους οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους με τον Παναθηναϊκό να πρωτοπορεί σε δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη επίθεση (9 γκολ) και άμυνα, κάτι που απεικονίζεται και από τα Xgoals υπέρ / κατά, δηλαδή τον αριθμό τερμάτων που θα έπρεπε να έχουν πετύχει / δεχθεί με βάση την ποιότητα των ευκαιριών που έχουν δημιουργηθεί στα παιχνίδια του.

Το τριφύλλι έχει σκοράρει ακριβώς όσα γκολ θα έπρεπε (8.53) βάσει των ευκαιριών, ενώ έχει δεχθεί λιγότερα (1) από όσα μαρτυρούν τα 2.97 που έχουν δημιουργήσει οι αντίπαλοι του.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως είναι στην κορυφή και στις δύο αυτές λίστες, κάτι που μαρτυρά την ποιότητα που βγάζει στο γήπεδο.

* Τα στατιστικά προέρχονται από την εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στην Novasports

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News