Παναθηναϊκός: Πληρώνει και ομάδες για τρεις θέσεις!

«Όχι απλά μένει, αλλά σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ο Γιοβάνοβιτς»

Τρεις προσθήκες από το πάνω ράφι θέλει ο Παναθηναϊκός με τη διοίκηση να ανάβει το πράσινο φως στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ξοδέψει μέρους το μπάτζετ, ακόμη και για να πληρωθούν ομάδα προκειμένου να ελευθερωθεί ο υποψήφιος στόχος.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να κάνει τρεις υπερβάσεις με τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στις θέσεις των φορ, αριστερού εξτρέμ και δημιουργικού χαφ.

Με κανονική μεταγραφή και πληρώνοντας ομάδες, το Τριφύλλι θέλει να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητά του ενόψει των προκριματικών αγώνων για το UEFA Europa Conference League.

Στην περίπτωση του Μπλάνκο, όπως ενημερωθήκατε, – για παράδειγμα – ο Παναθηναϊκός, αν προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πληρώσει εξτρά τους ατζέντηδες στο 1 εκατ. ευρώ. Σε άλλη περίπτωση, ενδέχεται να τα… σκάσει και σε ομάδες παικτών!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News