Παναθηναϊκός: Πιθανή πρόταση έκπληξη σε Πέρεθ!

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Ο Ρουμπέν Πέρεθ μπορεί να διανύει μόλις τη δεύτερη σεζόν του στο τριφύλλι, ωστόσο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου κι αυτό έχει οδηγήσει σε σκέψεις το Τριφύλλι αναφορικά με το μέλλον των δύο πλευρών.

Ο Ισπανός μέσος ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021 και από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πόσο επιδραστικός και σημαντικός είναι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του Πέρεθ βέβαια εκπνέει τον Ιούνιο του 2023 και πρόθεση των πράσινων είναι η ανανέωσή του.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως από κοινού οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Αν όλα πάνε καλά κι ο Πέρεθ ανανεώσει έως το 2025 δεν αποκλείεται αυτό να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Ισπανός άσος θα είναι, τότε, 35 ετών και γι’ αυτό το λόγο στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να του κάνουν ακόμα μία πρόταση. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν σκέψεις να παραμείνει ο Πέρεθ στην ομάδα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αλλά από κάποιο άλλο πόστο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News