Παναθηναϊκός: Πιθανή μεταγραφή-έκπληξη από Γενάρη για καλοκαίρι

Γιοβάνοβιτς: «Θα λυθεί σύντομα αυτό το πρόβλημα - Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών»

Πιθανή είναι η ανίχνευση και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή σε θέση – έκπληξη από τον Παναθηναϊκό!

Όπως σας έχουμε γράψει στο newspao.gr, το Τριφύλλι θα ενισχυθεί με φόντο… την Ευρώπη και το Champions League, οπότε, ο Γιοβάνοβιτς δεν αποκλείεται να εντάξει άμεσα στο δυναμικό του ή να «κλείσει» για το καλοκαίρι ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν «καίγεται» τούτη την ώρα η ομάδα (π.χ Γιάκομπσεν).




Ο πράσινος τεχνικός εξετάζει (και) περιπτώσεις στόπερ. Δεν μοιάζει με απίθανο, συνεπώς, το Τριφύλλι να κινηθεί για την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού, αφού εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις τωρινών ποδοσφαιριστών στη θέση , όπως οι Σένκεφελντ, Σάρλια και Πούγγουρας που δεν έχουν ανανεώσει ακόμα με το σύλλογο.

Για τον Ολλανδό υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας με τον δεύτερο και τον τρίτο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το τοπίο, ωστόσο, αμφότεροι σημείωσαν θετικές εμφανίσεις στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News